Skip to main content

 

 

Maak kennis met ons tekenteam!

Peter Koch

Cartoonist (live en online), animator, striptekenaar, scenarist | 06-41375842 | peter.koch@stripstudio.nl

Loopt graag met zijn hoofd in de wolken maar houdt beide voeten aan de grond.

Cartoons tekenen is het leukste dat er is, en ze op maat maken een kunst. Elke week cartoons tekenen op locatie is de beste manier om je potlood scherp en actueel te houden.
Cartoons ontstoppen pijplijnen, stimuleren de informatieve stroom zolang ze maar grappig en raak zijn, ze maken alles zichtbaar. Mijn devies is nog altijd: Uw boodschap leuk en duidelijk!
Startte de Stripstudio in 2005 na jaren zelfstandig striptekenaar te zijn geweest, een filosofiestudie te hebben afgerond en als gamedesigner en animator te hebben gewerkt.

Floris Oudshoorn

Live tekenaar, cartoonist, striptekenaar | 06-24334502 | floris.oudshoorn@stripstudio.nl

Floris Willem Oudshoorn werd in 1967 geboren in Leiden. Na het gymnasium in Wassenaar, verhuisde Floris naar Utrecht. Hij werd toegelaten op de kunstacademie in Arnhem, die hij met veel succes doorliep.Hij vestigde zich vervolgens in Amsterdam, waar hij samen met Maaike Hartjes de stripstudio De Zwarte Handel opzette. Hij leverde cartoons en strips aan veelal smallpress tijdschriften als POSSE, Incognito, Razzafrazz en Zone 5300. In 2002 verscheen een collectie van zijn werk onder titel 'Ongezellige Verhalen'. Hij gaf zelf nog enkele andere bundeltjes uit, zoals 'Aso!!' en 'Horror Vacuii'. Een criticus was zo onder de indruk van de verscheidenheid in stijlen in het boekje 'Aso!!', dat hij vermoedde dat Floris Oudshoorn een pseudoniem was voor een hele studio aan tekenaars. Hij creëerde zijn bekendste strip, 'Swamp Thing', voor Hello You van uitgeverij Malmberg. Oudshoorn gebruikte zijn geestige strip over een witte krokodil in rode broek ook toen hij deelnam aan de Parool Stripstrijd in 2006. Hij eindigde als een van de finalisten, en kreeg de kans om 'Swamp Thing' tot januari 2009 in Het Parool te publiceren. Op 21 maart 2009 signeerde Floris Oudshoorn een nieuwe bundel van zijn strip in Galerie Lambiek. Floris heeft verder veel commerciële opdrachten gedaan, waaronder live cartooning, workshops en web animaties

Mara Leiblum

Illustratrice, live tekenaar, vormgeefster | 0628151090 | mara.leiblum@stripstudio.nl

Ik woon en werk in Haarlem als freelance illustratrice, live tekenaar, vormgeefster en docente kinderdans & yoga. Ik heb op creatief vlak onder meer webdesign aan de Media Academie in Hilversum gevolgd en enkele jaren kunstacademie in Utrecht richting grafische vormgeving. Tevens heb ik de studie Pedagogiek afgerond. Ik werk samen met Peter Koch in de stripstudio in de Brouwersstraat waar wij cartoons, illustraties,2d- animaties en ander visueel werk produceren. Ook werk ik als “live illustrator” op events, bijeenkomsten en beurzen e.d. en als sneltekenaar in twee ziekenhuizen in Noord Holland op de kinderverpleegafdeling om de kinderen een bijzondere ervaring te kunnen geven en ze hiermee proberen af te leiden van de pijn en angst. Zij mogen even de baas zijn! (www.tekenenvoorkinderen.nl). Een prachtig initiatief.

Tekenen en verhalen verbeelden en creëren ( ook door middel van dans en beweging) is een van mijn grote passies! De stijl in mijn vrije werk is redelijk herkenbaar door strakke lijnvoering, een voorkeur voor (primaire) kleuren en patronen en het speelse karakter. De stijlen in mijn commercieel werk zijn divers. Ik kan vele kanten op. Wat kan ik voor u betekenen? rechtstreeks contact: 0628151090

Boo Balou

CEO Cat Entailing Organization

Boo ontfermt zich in zijn eerste van zijn negen levens over het wegen van alle beslissingen. Hij agendeert alle pauzes en is disruptief tot in de kern. Zowel vraagarticulatie ( "miauw") als positieve affirmatie ("prrrrr...") behoort tot zijn kwaliteiten. Hij ververst pennenbakjes, klikt de stroom uit bij oververbruik en is energie-neutrale papierversnipperaar.